Du tar dig med bil eller buss till Tuvesviks färjeterminal där det finns gott om parkeringar. Parkering kostar 100 kr per dygn och du löser biljetten med kort i någon av parkeringsauto-materna (inga kontanter). Alternativt betalar du parkeringen via SMS.  Tänk bara på att vara ute i god tid så att du slipper stressa för att hinna med färjan! Toaletten på terminalen öppnas med mynt eller app.

Du köper färjebiljetten antingen i automaten vid terminalen eller ombord på färjan. Med Västtrafikkort eller appen "ToGo" blir det ännu lättare. Toaletten ombord på färjan öppnas med mynt alternativt ber du däcksman öppna för dig.

Avgångstider hittar man på Västtrafiks hemsida, men vi har också gjort en förenklad tidtabell.

Lotsbåten - sjötaxi

Med "Lotsbåten" kan vi erbjuda snabba transfers till och från fastlandet, skräddarsydda utflykter, sälsafari, havsfisketur, badtur, vattenskidor eller andra äventyr. Eftersom vi är uppvuxna i dessa farvatten känner vi till alla smultronställen.

Lotsbåten är öns snabbaste båt (45 knop) och alla våra skeppare har självklart de specialutbildningar och certifikat som krävs för att få köra båten med passagerare. Vi tar inga risker och kör aldrig så att det upplevs som obehagligt. 

Mer information och priser!

Välkomna!
Klas och Milla, Lotshotellet
0304 560 90