Käringöns företag

Käringön har ett rikt företagande. Nedan följer en lista över företagen och verksamheterna som är med i Käringöns Företagarförening i bokstavsordning. Du kan klicka på rubriken för att komma till hemsidan:

Crêperiet
Här serveras läckra galetter som huvudrätter och oändligt läckra, söta crêpes som dessert eller fika. Fullständiga rättigheter.
 

emma och malena
emma och malena är ett svenskt klädmärke från Käringön i Bohuslän. I kollektionen hittar du kläder och saker för alla. Inspirationen hämtas ur havets vågor och saltstänkta historier som upplevts längs västkusten. 
 

Fiskaffären
Fiskaffären är en av Käringöns största attraktioner och paradnumret är de egenfångade havskräftorna
 

G Arwidson Marketing
Borgerlig vigselförrättare, värd på Seglarhotellet, föredragshållare med bildspel, sjöräddning och historian på Käringön.

Handlarn
Livsmedelsbutiken i hamnen där du hittar det mesta du behöver. Vi har öppet alla dagar året runt.

Hotell Käringön och Restaurang Bryggan
Omslutet av havet hittar du vårt hotell med tillhörande konferens, vandrarhem och restaurang. Vi finns precis vid hamnen och har öppet året om. Välkomna! 
 

Karingo
En unik ostron och champagnebar och från spabadet har du en underbar utsikt över Måseskärs fyr.
 

Käringöns Logi & Bastu
Vandrarhem med bästa läge och högsta komfort i
Öviken. Ångbastu med relaxrum samt konferensrum.

Käringöns Transport
Käringöns transport utför godstransporter till sjöss och till lands året runt.

Lilla em
I den fina gamla handelsboden mitt på ön hittar du hela emma och malenas barnkollektion.


 

Lotshotellet
Personligt och avslappnat med guldkant - nära havet och naturen! Välkomna till Käringöns lilla boutiquehotell

MillaMi
En unik butik till en unik person. Vi handplockar det bästa av kläder, skor och accessoarer. Kärlek och service finns hos MillaMi på Käringön - happy shopping i butiken på Käringön eller online

Petersons Krog
Härlig krog med en meny inriktad på havets läckerheter.

Sail Racing International
Sail Racing är ett innovativt svenskt varumärke som tillverkar produkter för extrem-segling och och andra sportiga och stilrena kläder som håller högsta kvalité.

Seglarhotellet
Vandrarhem i seglarmiljö, med hög standard på rummen. Stort möblerat däck i västerläge med enastående kvällssol. Välkommet till oss på Seglarhotellet!

Shyness Inredningsbolag
Här finns textilier från svenska Shyness, som andas tradition och hantverk på ett uppdaterat sätt. I butiken blandas Shyness ljuvliga sängkläder, kökstextil, kuddar och plädar med handplockade inredningsdetaljer.

Simsons Café
Det första du möter när du kliver av färjan. Vårt bistro-café erbjuder inte bara bästa spanläge utan även allt ifrån kall öl till kaffe, bakverk och god mat.

Simsons Restaurang
Här står mat, dryck och upplevelsen i fokus. I historiskt vacker prästgårdsmiljö erbjuder mästerkocken Carl Bodin Svensk innovativ och vällagad mat, baserad på svenska ekologiska råvaror i säsong.

Skeppshandeln
Butiken som har något för alla - bland annat båttillbehör, fiske-grejor, presentartiklar, kläder, leksaker och lite av varje till huset.

Stephans Kajakuthyrning
Stephan har två fina kajaker till uthyrning. Det är en fantastisk upplevelse att paddla runt i vattnen kring Käringön.

Taxibåten
Med 'Lotsbåten' erbjuder vi snabb båttaxi i området runt Käringön. På sommaren har vi även fasta transferturer och utflyktsturer dagligen.

Vandrarhemmet
Fint boende mitt i hamnen som drivs av Hotell Käringön