Käringöns sjötaxi & Transport

Vi utför snabba taxiturer i skärgården med våra båtar - Marie och Linnan är taxibåtar och Humlan är en transportbåt. Vi har dessutom en fyrhjuling med kärra och en lätt lastbil för att kunna lösa transporter mellan öarna och fastlandet.

Så missar du färjan, behöver du en möbetransport eller har du byggavfall hemma som du vill bli av med? Vi löser det! Eller kanske är du på besök och vill ta en rundtur, kanske titta på sälar, göra ett strandhugg på någon ö och ta med lunch och ta ett dopp i havet eller besöka Måseskärs fyrplats för att känna historiens vingslag så är det bara att kontakta oss. 

Kanske ta en tur till Härmanö för vandring och nya upptäckter? Ring oss så kommer vi. Vi svarar nästan alltid i telefon och vi hjälper dig så fort vi kan.

Mer information!

Välkomna!
Bengt och Marie, Käringöns Sjötaxi & Transport
0708 301 232 eller 0723 99 86 99

Lotsbåten

Med "Lotsbåten" kan vi erbjuda snabba transfers till och från fastlandet, skräddarsydda utflykter, sälsafari, havsfisketur, badtur till Vallerös sandstrand, vattenskidor eller andra äventyr. Eftersom vi är uppvuxna i dessa farvatten känner vi till alla smultronställen.

Lotsbåten är öns snabbaste båt (45 knop) och alla våra skeppare har de specialutbildningar som krävs för att få köra den. Vi tar inga risker och kör aldrig så att det upplevs som obehagligt. 

Mer information och priser!

Välkomna!
Klas och Milla, Lotshotellet
0304 560 90