Hotell Käringöns Vandrarhem

Vandrarhemmet ligger mitt i hamnen på Skeppersholme bredvid Hotell Käringön. Här finns 16 bäddar på nedervåningen, uppdelat på två tvåbäddsrum och tre fyrbäddsrum. Alla rum med våningssängar, toalett och dusch i korridoren. Boende på vandrarhemmet har tillgång till två stora gemensamma kök och en härlig inglasad veranda med utsikt över hamnen.

På övervåningen kan du bo i någon av våra två lägenheter, 65 kvm vardera. Båda har två separata sovrum med totalt sex bäddar, dusch, toalett, tvättmaskin, tv-rum, kök & altan.
 
Självklart kan du hyra lakan av oss och köpa en härlig frukost i hotellets restaurang.

Vandrarhemmets hemsida
0304-563 30

Käringöns Logi & Bastu

Längst ut i Bohuslän, i havet utanför Orust, hittar du Käringön, en av Sveriges västligaste bebodda samhällen.

Västkustmiljö och natur när det är som vackrast. Dessutom ett levande samhälle året runt, med trevliga människor, affärer, restauranger, salta bad, god mat och mycket att uppleva.

Du bor förnämligt på vårt logi/vandrarhem, ”Käringöns Logi & Bastu” som invigdes 2013. 

Logi & Bastus hemsida
 0708-247363 

Seglarhotellet

På vandrarhemmet Seglar-hotellet är rummen stora och håller hög standard på sängar och inredning. Samtliga rum har TV. Vandrarhemmet ligger ett stenkast från den stora badplatsen och nära till hamnen med restauranger och affär. 

Vi har fem tvåbäddsrum, en tvåbäddshytt, ett tvåbäddsrum med småhundsboende och ett trebäddsrum ”Amiral suite".

Sällskapsrummet, Salong Strömstierna, har stora matbord, tv hörna och mysig skinnfåtölj. Det finns också ett mindre pentry för enklare tillagning. På hotellets framsida finns ett stort trädäck med enastående kvällssol. 

Som vandrarhem kan man välja till sängkläder eller ta med eget. Frukostpaket kan beställas. 

Seglarhotellets hemsida
0705-332795