Hotell Käringön

Utsikten från Hotell Käringön är magisk!
Havet omsluter vår hotell- och konferens-anläggning och skapar både ett inre lugn samt väcker kreativitet. Oavsett när på året du kommer till oss erbjuder vi avkoppling och upplevelser.
 
Bor gör du i något av våra 17 smakfullt inredda rum. Alla med toalett och dusch på rummet. Några rum har en härlig balkong med utsikt över havet och hamnen.
Sommartid när det är full fart på Käringön, sitter du på första parkett i hotellets restaurang och intar din frukost, lunch eller middag.
 
Kom bort från stadspulsen och ut till Käringön på konferens. Vi hjälper dig oavsett om det gäller större festligheter eller mindre konferensgrupper, året om.

Välkomna!

Hotell Käringöns hemsida
0304-563 30

Lotshotellet

Käringön är paradiset på jorden och när du är här bor du bäst hos oss på Lotshotellet - kolla in oss på TripAdvisor...

Det har funnits en lotsstation på ön i mer än 250 år och därför heter vårt fina lilla hotell just Lotshotellet.

Alla våra rum har havsutsikt och eget badrum och du njuter av att bada i havet från vår egen brygga och västkustens läckraste  bastu med fantastisk utsikt över Käringöfjorden.

Kom till oss och njut av ön med den vidunderliga naturen, den salta luften och det kristallklara vattnet. Kom till oss på våren, sommaren eller hösten. Kom till oss för en romantisk getaway, en konferens, hummerfiske, julbord, nyårsmiddag, bröllop, äventyr...

Välkomna!

Lotshotellets hemsida
0304-560 90