Crêperiet

Vi lagar läckra galetter - många har fyllningar från havet - som huvudrätter och oändligt läckra, söta crêpes som dessert eller fika. 

Till maten serveras gärna bubbel i alla former från champagne till ett stort urval av fransk, direktimporterad kvalitetscider eller kanske ett glas vin.

Husets öl - "Lotsens Lager" - blev utsedd till Sveriges bästa lager 2021.

0304 560 90
www.lotshotellet.se

Karingo

Karingo är en unik ostronbar i yttersta havsbandet, med utsikt över Måseskärs fyr.

Här erbjuds bad i kar med uppvärmt havsvatten, presentation av ostronodlingen och ostronprovning. Vi arrangerar också gärna mindre bröllop.

Det finns tilläggningsplats för båt och vi kan ordna transport med helikopter eller båt till Käringön.

Vi har säsongsöppet på våren från mitten av mars-juni och på hösten från mitten av augusti till december.

Hjärtligt välkomna till oss. 
Amanda & Camilla

0736 30 22 20
www.karingo.com

Käringöns Brygga

Hotell Käringön och Käringöns Brygga ligger med bästa läge på Skeppersholme med utsikt över hamnen och havet. Hos oss kan du som gäst slappna av och ta dagen som den kommer. Inför säsongen har hotellrummen och restaurangen varsamt renoverats. Bland annat har en ny baravdelning har tagit plats i anslutning till uteserveringen, här kan man utmana vännerna på ett parti shuffleboard! Nu när sommaren är här vill vi erbjuda måltider med inspiration från havet. Några av rätterna på menyn har sannerligen lokal prägel, vi serverar bland annat blåmusslor som odlas i vattnen omkring Orust och havskräftor från fiskaren på ön! Läs mer om vad vi serverar - meny och boka bord.

0304 563 30
www.karingon.se

Petersons krog

Välkommen till det bohuslänska paradiset ute på Käringön. Här ute bland de saltstänkta klipporna finner du Petersons krog.

Krogen har öppet helger från påsk till jul samt varje dag under sommaren, se kalendarium på  hemsidan för mer exakta öppettider eller ring.

Menyn är komponerad med fisk och skaldjur i fokus, men det finns så klart alternativ till köttälskaren och vegetarianen också.

Beroende på årstid kan menyn skifta något. På höstkanten har vi exempelvis hummerfest, och till vintern erbjuds fina julbord.

0304 560 19
www.petersonskrog.se

Simsons Café

Det första du möter när du kliver av båten är Simsons Cafè. Denna bistro-oas erbjuder inte bara bästa spanläge utan även allt från kall öl till kaffe, bakverk, enklare mat och pizza.

0304 560 59
www.simsons.nu

Simsons Restaurang

På Simsons restaurang i den gamla prästgården står maten i centrum. Carl Bodin Svensks filosofi om vällagad mat baserad på svenska ekologiska råvaror i säsong är grundstenar i vår verksamhet.

0304 560 59
www.simsons.nu